h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ankara’da Balıkesirliler Derneği’nden Müthiş Kahvaltılı Buluşma!

Ankara’da Balıkesirliler Derneği’nden Müthiş Kahvaltılı Buluşma!

Ankara Balıkesirliler Derneği, geleneksel kahvaltı etkinliğiyle Ankara'daki Balıkesirli vatandaşları bir araya getirdi. CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın da etkinliğe katıldı. Dernek Başkanı Servet Camgöz, şehitlere rahmet dileyerek, derneğin diğer çalışmalarını da anlattı. Sarı ve Akın da derneğin önemini vurgulayarak, memnuniyetlerini dile getirdi.

Ankara Balıkesirliler Derneği, Başkent’teki Balıkesirli vatandaşları temsil eden tek resmi sivil toplum kuruluşu olarak bilinir. Her yıl Ocak ayında düzenledikleri geleneksel kahvaltı etkinliğiyle üyeleri bir araya gelir. Etkinlik, Ankara’da bulunan Jandarma Sosyal Tesislerinde gerçekleşti ve CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın dahil birçok dernek üyesini bir araya getirdi. Ayrıca, Ankara’daki üniversitelerde eğitim gören öğrenciler de konuk olarak katıldı. Kahvaltıda ünlü Balıkesir höşmerimleri de sunuldu. Ankara Balıkesirliler Derneği Başkanı Servet Camgöz, 2024 yılının ilk etkinliğinde yaptığı konuşmada Pençe-Kilit harekâtında şehit olan Mehmetçiklere rahmet diledi ve yaralılara acil şifalar gönderdi. Başkan Camgöz, her yıl düzenlenen geleneksel kahvaltı etkinlikleriyle başkentteki Balıkesirli hemşeriler arasında dayanışma ve kaynaşmanın sağlandığını vurgulayarak, bu yıl da 30 öğrenciye burs verdiklerini ve Balıkesir’i Ankara’da en iyi şekilde temsil eden faaliyetlerde gurur duyduklarını belirtti. CHP’li Serkan Sarı ve Ahmet Akın da, derneğin Balıkesir’in başkentteki sesi olduğunu ve hemşehrileriyle bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti ifade etti.

Bingöl’de kaçak olan 2 şüpheli polis tarafından yakalandı

Sıradaki haber:

Bingöl’de kaçak olan 2 şüpheli polis tarafından yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.