h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ankara’da “Baba Destek Programı” başarıyla sona erdiği haberi oldu.

Ankara’da “Baba Destek Programı” başarıyla sona erdiği haberi oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Baba Destek Programı" sona erdi ve başarılı olan babalar sertifika almaya hak kazandı. Bu proje, ailenin temel bir parçası olan babaları desteklemek amacıyla yapılmıştır. Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen bu eğitim 13 hafta sürmüştür. Katılımcı babalar sertifika almaya hak kazanmışlardır.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından gerçekleştirilen “Baba Destek Programı” sona erdi. Programı başarıyla tamamlayan babalar, sertifika almaya hak kazandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, insan odaklı projeleriyle toplumun temeli olan aileye destek vermeye devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden ABB, bilimsel gelişmeler ve toplumsal ihtiyaçlar doğrultusunda “Baba Destek Programı”nı düzenledi ve başarılı bir şekilde tamamladı.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 13 hafta süren eğitime katılan babalar, sertifikalarını aldılar. Baba Destek Programı, aileleri güçlendirmek ve babaların rolünü önemsemek amacıyla gerçekleştirilen bir projedir.

Koçarlı’da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi.

Sıradaki haber:

Koçarlı’da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.