h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ambalaja gizlice uyuşturucu koyanlar, kruvasan yerine tercih etti

Ambalaja gizlice uyuşturucu koyanlar, kruvasan yerine tercih etti

Adana'da polis, kruvasan ambalajı içinde 300 gram bonzai ham madde bulan bir kişiyi tutukladı. Şüpheli, otogar önünde yapılan bir operasyonla yakalandı. Bonzai yapımında kullanılan hammadde ele geçirildi ve tutuklanan kişi adliyeye sevk edildi.

Kruvasan ambalajına gizlenmiş 300 gram bonzai ham maddesi Adana’da narkotik polisleri tarafından ele geçirildi. Olayın detayları şu şekilde: Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Turhan Cemal Beriker Bulvarı otogar önünde şüpheli bir kişi olan Fuat Ç.’yi durdurdu. Yapılan aramada, şüphelinin kruvasan paketleriyle hareket ettiği fark edildi. Ekipler, ambalajı açtıklarında 300 gram bonzai hammaddesi buldu. Bu miktar, bonzai üretiminde kullanılan ham maddelerin ele geçirilen toplam miktarıdır. Gözaltına alınan kişi, işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı. Detaylı bilgiler için haberimize göz atabilirsiniz.

’Kafkasların Kraliçesi’ tırıyla uluslararası yollarda direksiyon sallıyor

Sıradaki haber:

’Kafkasların Kraliçesi’ tırıyla uluslararası yollarda direksiyon sallıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.