h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Amasya’da şehit olan askerin cenazesi ailesinin yanına götürüldü

Amasya’da şehit olan askerin cenazesi ailesinin yanına götürüldü

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan'ın naaşı, memleketi Amasya'nın Taşova ilçesine getirildi. Naş, Taşova Devlet Hastanesi morguna teslim edildi ve ailesi tarafından gözyaşlarıyla karşılandı. Şehidin köy evine Türk bayrağı asıldı ve Amasya Valisi de ailenin yanında yer aldı.

Amasya’nın Taşova ilçesine, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan’ın naaşı getirildi.

Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan’ın cenazesi Amasya Merzifon Havaalanı’nda karşılandı ve ardından Taşova ilçesine konvoy eşliğinde götürülerek Taşova Devlet Hastanesi morguna yerleştirildi.

Şehidin eşi Zeynep, annesi Hava, babası İbrahim Aslan ve kardeşleri gözyaşları içinde Taşova Devlet Hastanesi’nde karşılandı. Acılarını paylaşan askerler ise ailenin yanında yer aldı. Şehidin köyündeki evine ise Türk bayrağı asıldı. Amasya Valisi Yılmaz Doruk da şehidin ailesini yalnız bırakmadı.

Baştan sona özgün bir başlık oluşturabilir misin?

Buse Terim Bahçekapılı’nın ilk ifadesi: “Babamla parasal konuları asla konuşmam, evim ayrı, kasam ayrı”

Sıradaki haber:

Buse Terim Bahçekapılı’nın ilk ifadesi: “Babamla parasal konuları asla konuşmam, evim ayrı, kasam ayrı”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.