h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Amasra’da trafik denetimlerine yoğunlaşma başladı

Amasra’da trafik denetimlerine yoğunlaşma başladı

Amasra ilçesinde trafik denetimleri artırıldı. Polis ekipleri, ilçe çıkışında araçları durdurarak sürücü ve araç kontrolleri yapıyor. Eksikleri bulunan sürücülere ceza kesilirken, diğer sürücülere de yol güvenliği ve trafik kurallarına dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulunuluyor. Denetimlerin artarak devam edeceği belirtiliyor.

Amasra ilçesinde trafik denetimleri sıklaşıyor. İlçe çıkışında polis memurları, araç plakalarını ve sürücü ehliyetlerini kontrol etmek amacıyla araçları durduruyor.

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte tarih ve turizm açısından önemli olan Bartın’ın Amasra ilçesinde trafik denetimleri artış gösteriyor. Trafik ekipleri, Amasra ilçe çıkışına uyarıcı levhalar ve tabelalar yerleştirerek yol kontrolü yapıyor ve durdurdukları araçların ehliyet ve plakalarını sorguluyor. Ekipler, sürücülerin araçlarında eksiklik olup olmadığını kontrol ederek eksiklik tespit edilen sürücülere cezai işlem uyguluyor ve yol güvenliği ve trafik kurallarına dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulunuyor.

Bu arada, yetkililer denetimlerin artarak devam edeceğini belirttiler.

Trafik Kontrolleriyle Gelişigüzel Parklara İzin Verilmedi

Sıradaki haber:

Trafik Kontrolleriyle Gelişigüzel Parklara İzin Verilmedi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.