h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Kocaeli’de ehliyetsiz ve alkollü bir sürücü, polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Polis ekipleri ile arasında yaşanan kovalamacanın sonunda yakalanan şahsın, araçta ele geçirilen pompalı tüfekle bir kişiyi yaraladığı ortaya çıktı. Olay, Körfez İlçesi Yeniyalı Mahallesi’nde gerçekleşti. Polisler, Motosikletli Polis Timleri (Yunus) tarafından yürütülen bir uygulama sırasında, Tofaş marka 37 ACD 112 plakalı araçta pompalı tüfek olduğunu fark etti. Polislerin “dur” ihtarına uymayan sürücü, polis ekiplerinden kaçmaya çalıştı. Ancak, Kaplan Sokak’ta polislerin müdahalesiyle kaçış sona erdi ve araç toprak alana girerek durduruldu. Sürücü A.B. ise olay yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yapılan kontrollerde sürücü A.B’nin 0.70 promil alkollü olduğu ve ehliyetinin olmadığı tespit edildi. A.B., alınan önlemler ardından polis tarafından emniyete götürüldü.

Bu olayla bağlantılı olarak, araçta ele geçirilen pompalı tüfekle Gölcük ilçesinde bir kişiyi yaraladığı ve kolluk kuvvetleri tarafından arandığı ortaya çıktı. Söz konusu yaralama olayının ardından A.B’nin otomobiliyle Körfez ilçesine geldiği belirlendi. Polis, araçta yapılan aramada çok sayıda pompalı tüfek fişeği bulunduğunu açıkladı.

Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

MSB: “Irak kuzeyindeki Metina, Hakurk ve Kandil bölgeleri ile Suriye kuzeyinde bulunan terörist hedeflerine düzenlenen hava harekatında 25 hedef imha edildi.”

Sıradaki haber:

MSB: “Irak kuzeyindeki Metina, Hakurk ve Kandil bölgeleri ile Suriye kuzeyinde bulunan terörist hedeflerine düzenlenen hava harekatında 25 hedef imha edildi.”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.