h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Alkollü sürücünün aracı kontrolsüz bir şekilde yuvarlanıp 50 metre uzaklığa savruldu

Alkollü sürücünün aracı kontrolsüz bir şekilde yuvarlanıp 50 metre uzaklığa savruldu

Denizli'de alkollü bir sürücü, üst geçitte beton bariyere çarpıp yaklaşık 50 metre savruldu. Yan devrilen araçtan kadın sürücü, eşi ve çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Kazada alkollü olduğu belirlenen sürücünün ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde alkollü bir sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, üst geçitte bulunan beton bariyere çarpıp yaklaşık 50 metre savruldu. Otomobil yan yattığı için içeride mahsur kalan kadın sürücü, eşi ve çevredeki vatandaşlar sayesinde kurtarıldı.
Kaza, İzmir Bulvarı üzerinde meydana geldi. Esra Çiftçi’nin kullandığı 20 D 4920 plakalı Volkswagen marka otomobil, seyir halindeyken direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu üst geçitteki beton bariyere çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil yaklaşık 50 metre sürüklendi ve yan devrildi. Eşi ve diğer sürücülerin yardımıyla Çiftçi otomobilden çıkarıldı. Kaza sonrası olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.
Kaza anını aktaran sürücünün eşi, otomobilin önce bariyere çarptığını ve ardından sürüklendiğini belirtti. Eşini duyduğunda büyük bir şükran duyduğunu ifade eden kadın, levye kullanarak camı kırarak eşini kurtardığını söyledi. Sürücü alkollü olduğu için sağlık kontrolü yapıldı ve 135 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kısa bir süreliğine trafiğe kapanan yol, devrilen otomobilin kaldırılmasıyla yeniden açıldı. Alkollü sürücü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ataşehir’deki bir kaza, 6 aracın birbirine karışması sonucunda 5 kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı

Sıradaki haber:

Ataşehir’deki bir kaza, 6 aracın birbirine karışması sonucunda 5 kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.