h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Alkollü sürücü, pastanenin duvarına çarparak durmayı başardı.

Alkollü sürücü, pastanenin duvarına çarparak durmayı başardı.

Edirne'nin Uzunköprü ilçesindeki trafik kazasında, alkollü bir sürücü kaldırıma çıkarak bir pastane duvarına çarptı. Kazada, kamyonetin yanı sıra bir beyaz eşya mağazasının dış ünitesi ve trafik levhaları da zarar gördü. Sürücü sağlık ekiplerince tedavi edildi ve polis merkezine götürüldü. Araçta ciddi maddi hasar oluştu ve polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Edirne’nin Uzunköprü ilçesindeki bir trafik kazasında, alkollü bir sürücü tarafından bir pastane duvarına çarpmak suretiyle meydana gelen olay yaşandı. Kazada, 59 TG 480 plakalı kamyonet kaldırıma çıktı.

Olay, saat 22.45 sularında Muradiye Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde gerçekleşti. Sürücünün kontrolü kaybetmesi sonucu gerçekleşen kazayı fark eden çevredeki vatandaşlar hızlıca 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine gönderildi. Sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edilen ve henüz ismi öğrenilemeyen sürücü, işlemler için polis merkezine götürüldü. Kazanın ardından polis, olayı detaylı bir şekilde incelemek üzere çalışmalara başladı. Kaldırıma çıkan kamyonet, pastane duvarına çarpmasının yanı sıra bir beyaz eşya mağazasının dış ünitesine ve trafik levhalarına da zarar verdi. Polis, güvenlik önlemleri alarak aracı bölgeden çekti.

Kazada aracın büyük maddi hasara uğradığı bildirildi. Polis ekiplerinin olayı incelemek için çalışma başlattığı belirtildi.

Motosikletli sürücünün kaçış anı güvenlik kameralarına yansıdı

Sıradaki haber:

Motosikletli sürücünün kaçış anı güvenlik kameralarına yansıdı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.