h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Alkollü sürücü, otomobilini park halindeki araçlara çarptı – Şaşırtıcı görüntüler ortaya çıktı!

Alkollü sürücü, otomobilini park halindeki araçlara çarptı – Şaşırtıcı görüntüler ortaya çıktı!

Alkollü sürücü, Konya'nın Ereğli ilçesinde park halindeki araçlara çarptı. Kaza, Mehmet Akif Mahallesi Mehmet Akif Kavşağı hastane yolu üzerinde meydana geldi. Tofaş marka otomobil, seyir halindeyken önce park halindeki bir araca, ardından da önündeki bir araca çarptı. Araç sürücüsü hafif yaralanırken, yapılan kontrolde alkollü olduğu tespit edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konya’nın Ereğli ilçesinde, geçtiğimiz gece saatlerinde alkollü bir sürücünün kullandığı otomobil, park halindeki araçlara çarptı. Kazada, Mehmet Akif Mahallesi Mehmet Akif Kavşağı hastane yolu üzerinde meydana geldiği belirtildi. Tofaş marka 07 LAA 99 plakalı otomobil, seyir halindeyken önce park halindeki bir otomobile, ardından da önündeki bir başka araca çarptı. Kazada, araç sürücüsü hafif şekilde yaralandı ve yapılan alkol kontrolünde 1.48 promil alkollü olduğu tespit edildi. Yetkililer, kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı.

Diyarbakır’da feci kaza güvenlik kamerasına yansıdı: 1 ölü, 3 ağır yaralı

Sıradaki haber:

Diyarbakır’da feci kaza güvenlik kamerasına yansıdı: 1 ölü, 3 ağır yaralı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.