h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde, bir sürücü alkollü olduğu sırada meydana gelen trafik kazası büyük bir faciayı önledi. 59 TG 480 plakalı kamyonet, Muradiye Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çıkarak bir pastane duvarına çarptı. Olay anında çevrede bulunan vatandaşlar hızla durumu fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Hemen sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Sürücü, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ayakta tedavi edildi ancak ismi henüz bilinmiyor. İşlemler için polis merkezine götürülen sürücü, alkollü bir şekilde araç kullanmanın cezasını çekecektir. Kazanın ardından polis ekipleri, olayı detaylı bir şekilde incelemek üzere çalışmalara başladı.

Kamyonetin kaldırıma çıkmasının yanı sıra, bir beyaz eşya mağazasının dış ünitesine ve yön levhalarına zarar verdiği görüldü. Polis ekipleri, olay yerine gelerek güvenlik önlemlerini aldı ve kamyoneti bölgeden çektirdi.

Kazada aracın büyük bir maddi hasar gördüğü belirtildi. Polis ekipleri, kaza hakkında detaylı bir inceleme başlattı ve kazanın gerçek nedenini tespit etmeye çalışıyor. Bu tür olayların tekrarlanmaması adına gerekli tedbirlerin alınması için yetkililerin daha fazla önlem alması gerektiği vurgulandı.

Silah ve bıçakla yapılan kavgada 2 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Silah ve bıçakla yapılan kavgada 2 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.