h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Alkollü Cip Sürücüsünün Çarpması Sonucu Üsküdar’da Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Üsküdar İstanbul Çevre Yolu Ankara İstikametinde dün sabah saat 05.00 sıralarında meydana gelen kazada, alkollü bir cip sürücüsü bir motosiklet sürücüsüne çarptı ve motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın ardından alkollü olduğu belirlenen cip sürücüsü gözaltına alındı.

İddialara göre, Çevre Yolu Altunizade mevkisinde Ankara istikametinde seyreden 34 ECJ 642 plakalı Hyundai marka cip, aynı yönde seyreden 34 FUU 851 plakalı motosiklete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, cip sürücüsü, motosikleti yaklaşık 500 metre sürükleyerek durdu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Trafik polisleri, otoyol üzerinde trafik emniyeti sağlarken, sağlık ekipleri ise hayatını kaybeden motosiklet sürücüsünün cenazesini kaldırdı. Cip sürücüsüne yapılan alkolmetre testinde ise sürücünün alkollü olduğu belirlendi ve sürücü gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Motosiklet sürücüsünün cenazesinin kaldırılmasının ardından otoyol trafiği normale döndü. Yetkililer, kazayla ilgili olarak soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

Alkollü bir sürücünün Üsküdar’da bir motosikletliye çarpması sonucu hayatını kaybetti

Sıradaki haber:

Alkollü bir sürücünün Üsküdar’da bir motosikletliye çarpması sonucu hayatını kaybetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.