h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Alkol aldıktan sonra ehliyetsiz bir sürücü polisten kaçtı: Bir kişiyi yaraladığı ortaya çıktı

Alkol aldıktan sonra ehliyetsiz bir sürücü polisten kaçtı: Bir kişiyi yaraladığı ortaya çıktı

Kocaeli polisi, alkollü ve ehliyetsiz bir sürücünün dur ihtarına uymaması üzerine kovalamaca yaşadı. Sürücünün otomobilinde yapılan aramada ise bir pompalı tüfek ve bir kişiyi yaralayan silah ortaya çıktı. Sürücü gözaltına alındı ve yapılan kontrollerde alkollü olduğu ve ehliyetinin olmadığı tespit edildi. Ayrıca, sürücünün başka bir olayda da pompalı tüfek kullanarak bir kişiyi yaraladığı ortaya çıktı. Polis, konuyla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Kocaeli’de polis tarafından yapılan ‘dur’ ihtarına uymayan, hem alkollü hem de ehliyetsiz olduğu belirlenen bir sürücü, polis kovalamacası sonucunda yakalandı. Araçta bulunan pompalı tüfek ile bir kişiyi yaraladığı ortaya çıkan şahıs hakkında soruşturma başlatıldı.

Kocaeli’nin Körfez ilçesi Yeniyalı Mahallesi’nde görev yapan Motosikletli Polis Timler Amirliği (Yunus) ekipleri, 37 ACD 112 plakalı Tofaş marka otomobili durdurmak istedi. Ancak sürücü polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Devam eden bir kovalamaca sonucunda polis ekipleri tarafından otomobil Kaplan Sokak’ta durduruldu. Sürücü A.B. olay yerinde gözaltına alındı.

Yapılan alkol kontrolünde sürücü A.B.’nin 0.70 promil alkol oranına sahip olduğu ve ehliyetinin olmadığı tespit edildi. A.B., polis aracıyla emniyete götürüldü.

Öte yandan, A.B.’nin otomobilinde bulunan pompalı tüfekle Gölcük ilçesinde bir kişiyi yaraladığı ve polis tarafından arandığı ortaya çıktı. Olaydan sonra A.B.’nin otomobiliyle Körfez ilçesine geldiği belirlendi. Otomobilde yapılan aramada çok sayıda pompalı tüfek fişeği bulundu.

Polis, olayla ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Alkollü ve ehliyetsiz sürücü, polis uygulamasından kaçarak bir kişiyi pompalı tüfekle yaraladı!

Sıradaki haber:

Alkollü ve ehliyetsiz sürücü, polis uygulamasından kaçarak bir kişiyi pompalı tüfekle yaraladı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.