h Dolar 39,9388 % 0.36
h Euro 47,0925 % 0.36
h Altın (Gr) 4.298,64 %0,10
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Alanya’da trafikten men edilen 3 araç hakkında haber başlığı

Alanya’da trafikten men edilen 3 araç hakkında haber başlığı

Alanya'da gerçekleştirilen genel trafik uygulamasında 3 araç trafikten men edildi. Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan kontrollerde 533 araç incelenirken, 63 araç ve sürücüsüne toplamda 122 bin 238 TL cezai işlem uygulandı. Uygulama sırasında ayrıca 1 aranan şahıs da yakalandı.

Alanya’da trafikten men edilen 3 araç hakkında haber başlığı
0

BEĞENDİM

Alanya ilçesindeki İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen genel trafik uygulaması sonucunda 3 araç trafikten men edildi. Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 11 Ocak tarihinde yapılan uygulamalarda, 533 araç kontrol edildi ve bu kontrollerde 63 araç ve sürücüsüne toplamda 122 bin 238 TL cezai işlem uygulandı. Uygulamalar sırasında ayrıca 3 araç trafikten men edilirken, 1 aranan şahıs da yakalandı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.