h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Aksaray’da 8 farklı hırsızlık olayından aranan bir kadın polis tarafından yakalandı

Aksaray’da 8 farklı hırsızlık olayından aranan bir kadın polis tarafından yakalandı

Aksaray'da 8 ayrı hırsızlık suçundan aranan ve 16 yıl hapis cezası bulunan bir kadın, polis operasyonuyla yakalandı. Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Aysel G.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Belirlenen ikamete düzenlenen operasyonda şüpheli gözaltına alındı ve tutuklandı.

Aksaray’da 8 ayrı hırsızlık suçundan aranan ve 16 yıl hapis cezası bulunan bir kadın, polisin düzenlediği operasyonla yakalanarak adalete teslim edildi.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, 8 ayrı evden hırsızlık yapmakla suçlanan ve kesinleşmiş 16 yıl hapis cezası alan Aysel G. (34) isimli kadının yakalanması için bir operasyon başlatıldı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonunda yapılan araştırma ve takip çalışmaları sonucunda, Aysel G.’nin Laleli Mahallesi’nde bir ikamette saklandığı belirlendi. Belirlenen adres düzenlenen operasyonla basılarak şüpheli yakalandı ve gözaltına alındı. Emniyet tarafından yapılan sorgulama sonrasında Aysel G., adli makamların kararıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şüphe üzerine durdurulan şahsın çantasından 1 buçuk kilo uyuşturucu çıktı

Sıradaki haber:

Şüphe üzerine durdurulan şahsın çantasından 1 buçuk kilo uyuşturucu çıktı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.