h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Akıma kapılan şahıs, elektrik direğinde zor anlar yaşadı

Akıma kapılan şahıs, elektrik direğinde zor anlar yaşadı

Hatay'ın Kumlu ilçesinde akıl sağlığı yerinde olmayan bir kişi, elektrik direğine çıkarak akıma kapıldı ve o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay yerine sevk edilen sağlık ve itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen şahıs hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunmuyor. Vatandaşlar tarafından çekilen görüntüler büyük ilgi gördü.

Hatay’ın Kumlu ilçesinde, akli dengesi yerinde olmayan bir kişi, elektrik direğine tırmanarak çarşının ortasında elektrik akımına kapıldı. Bu anlar ise çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Olay hemen Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi ve sağlık ekipleri ile itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yaralı şahsı sağlık ekiplerine teslim etti ve ardından hastaneye sevk etti. Şahsın hayati tehlikesinin atlatıldığı belirtildi. Bu akıl almaz olay, Kumlu ilçesinde büyük bir şaşkınlık yaratmış durumda.

Bakan Yerlikaya: “Sosyal medya üzerinden provokatif olarak, Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) öven, propagandasını yapan ve yanıltıcı bilgiyi  alenen yayan, şu ana kadar 126 hesap yöneticisi ve kullanıcısı şüpheli tespit edildi. 104 şüphelinin yurt dışında olduğu belirlendi. Haklarında adli işlem başlatıldı”

Sıradaki haber:

Bakan Yerlikaya: “Sosyal medya üzerinden provokatif olarak, Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) öven, propagandasını yapan ve yanıltıcı bilgiyi alenen yayan, şu ana kadar 126 hesap yöneticisi ve kullanıcısı şüpheli tespit edildi. 104 şüphelinin yurt dışında olduğu belirlendi. Haklarında adli işlem başlatıldı”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.