h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • AK Parti, İl Danışma Meclisi Toplantısını Genişletti

AK Parti, İl Danışma Meclisi Toplantısını Genişletti

AK Parti Uşak İl Başkanlığı, Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti Uşak Milletvekilleri, Uşak Belediye Başkanı, İl Başkanı, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Açılış konuşmasında belediyecilik alanında tecrübe, fedakarlık ve adanmışlık gerektiğini vurgulayan İl Başkanı, Uşak'taki tüm belediyelerin kazanılacağını söyledi. Toplantıda Uşak Belediyesi'nin tamamlanan ve devam eden projeleri izlendi ve Belediye Başkanı da konuşma yaparak AK Parti'nin yıpranmadığını ve gelecek nesillerin de partiden çıkacağını belirtti.

AK Parti Uşak İl Başkanlığı, “Genişletilmiş İl Danışma Meclisi” toplantısı düzenledi. Toplantıya AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak AK Parti İl Başkanı Himmet Yaşar, Uşak Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayer, Uşak Kadın Kolları Başkanı Hilal Sabancı ve diğer ilçe başkanları, ilçe ve belde belediye başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve parti üyeleri katıldı.

İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, belediyeciliğin lafla değil, farkındalık, tecrübe, fedakarlık, adanmışlık ve aşk gerektirdiğini belirtti. Yaşar, Uşak’ın AK Parti’nin sevgisiyle ve Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başarıya ulaşacağını söyledi.

Toplantıda Uşak Belediyesi’nin tamamlanmış ve devam eden projelerini izlendi. Ardından konuşma yapan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, AK Parti’nin yıpranma ve yorgunluk yaşamadığını ve her AK Partili’nin vatan sevdasıyla hareket ettiğini ifade etti. Çakın, AK Parti’nin gençlik kollarında yetişen birçok başkan ve milletvekili çıkardığını ve Uşak’ın bayrağını indirmeyeceklerini vurguladı.

” AK Parti Uşak İl Başkanlığı, “Genişletilmiş İl Danışma Meclisi” toplantısı düzenledi. Başkan Himmet Yaşar, Uşak’ın AK Parti sevgisiyle başarılı olacağını belirtti. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ise AK Parti’nin yıpranma ve yorgunluk görmediğini söyledi. Toplantıda belediyenin projeleri de izlendi.

Bodrum’da alkollü sürücünün sebep olduğu feci kaza sonucunda motosikletli genç kız hayatını kaybetti.

Sıradaki haber:

Bodrum’da alkollü sürücünün sebep olduğu feci kaza sonucunda motosikletli genç kız hayatını kaybetti.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.