h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ailesi, intihar etmek isteyen genci ikna etti

Ailesi, intihar etmek isteyen genci ikna etti

Alanya'da bir binanın çatısına çıkan bir kişi intihar etmeye kalkıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler önlem alırken, polisler çıkan kişiyi intihardan vazgeçirmeye çalıştı. Ancak başarılı olunamayınca kişinin yakınları çağrıldı ve yaklaşık 5 dakikalık ikna çabaları sonucunda kişi güvenli bir şekilde alana alındı. Daha sonra hastaneye götürülen kişinin kontrolünün ardından polis merkezine götürüldü.

Alanya ilçesindeki bir binanın çatısına çıkarak intihar etmeye teşebbüs eden bir kişi, ailesinin çabaları sonucunda ikna edildi.

Olay, Güllerpınarı Mahallesi’ndeki bir binada meydana geldi. Henüz ismi belirlenemeyen bir şahıs, bilinmeyen bir sebep yüzünden üç katlı bir binanın çatısına çıkarak intihara teşebbüs etti. Çatıda bulunan genç, durumu fark eden vatandaşlar tarafından ihbar edildi ve olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve polis ekipleri, binanın çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Bu esnada çevredeki insanlar, endişeli gözlerle olayı izlerken, bazı kişilerin ise telefonlarıyla o anları kaydettiği görüldü. Polis ekipleri, şahsı ikna etmek için yanına giderek çabaladı. Ancak polislerin gayretleri sonuçsuz kalınca, şahsın ailesi olay yerine geldi. Aile üyeleri, yaklaşık beş dakikalık bir ikna sürecinin ardından şahsı güvenlikli bir bölgeye almayı başardı.

Polis eşliğinde binadan indirilen şahıs, ambulansa alınarak sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Şahsın hastanedeki kontrolünün ardından Cumhuriyet Polis Merkezi’ne götürüldüğü belirtildi.

Muğla’da zehirleyici eylemde bulunan üniversite öğrencileri yakalandı, olay ortaya çıktı!

Sıradaki haber:

Muğla’da zehirleyici eylemde bulunan üniversite öğrencileri yakalandı, olay ortaya çıktı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.