h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ağrı’da kış lastikleri denetim altına alındı

Ağrı’da kış lastikleri denetim altına alındı

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, kış şartlarında güvenli sürüş için kış lastiği kullanmayan araçları denetledi. Denetimlerde, lastiklerin uygunluk, derinlik ve basınçları kontrol edildi. Kış lastiği kullanmayan veya yıpranmış lastiği olan sürücülere uyarıda bulunuldu ve kurallara uymaları gerektiği bildirildi.

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, kış boyunca güvenli sürüş için kış lastiği kullanımını denetledi. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ile Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde yapılan denetimlerde araçların kış lastiklerinin uygunluğu, derinliği ve basıncı kontrol edildi. Denetimlerde, kış lastiği kullanmayan veya yıpranmış olan araç sürücüleri uyarıldı. Bazı sürücüler ise kış lastiği kullanmanın önemini vurguladı. Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, kış lastiği denetimlerinin karlı ve buzlu yollarda güvenli trafik ortamının sağlanması için sürekli olarak devam edeceğini belirtti.

Milli Savunma Bakanlığı: “Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 asker şehit düştü”

Sıradaki haber:

Milli Savunma Bakanlığı: “Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 asker şehit düştü”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.