h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Türk vatandaşı Ramazan Öztürk, Mali ülkesinde çalışırken hayatının aşkıyla tanışarak evlendi. Rize’nin Çayeli ilçesinde yaşayan 42 yaşındaki Öztürk, Afrika’ya iş için gittiği sırada motosikletle gezerken polis tarafından durduruldu. Polis, telefonunu navigasyon kontrolü yaparken kullandığı için Öztürk’e ceza yazacağını söyledi. Cezayı ödemek için yanında yüklü miktarda para olduğunu belirten Öztürk, bu parayı bozdurabilmesi için orada bulunan 32 yaşındaki Dienama Dembele’den yardım istedi. İkili, bu tesadüfi tanışma sonucunda bir araya gelerek buluşmaya başladı. Kısa süre içinde evlenmeye karar veren çift, önce Mali’de düğünlerini yaptı. Daha sonra Öztürk, ailesiyle birlikte Çayeli’nde bir düğün daha gerçekleştirdi. Dienama Dembele ise evlendikten sonra ismini Zeynep Dembele Öztürk olarak değiştirdi.

Ramazan Öztürk, eşiyle tesadüfen tanıştığını belirterek, Afrika’ya gitme niyeti olmadığını ve bu tanışmanın kader olduğunu söyledi. Öztürk, iş için Afrika’ya gitmeye Mali Konsolosu Hasan Bey sayesinde karar verdiğini ifade etti. Polis tarafından durdurulduktan sonra eşiyle tanışma fırsatı bulduklarını dile getiren Öztürk, bir süre görüştükten sonra evlilik kararı aldıklarını belirtti. Çift, ailelerinden olumsuz bir tepki almadıklarını ve herkesin mutlu olduklarını söyledi.

Öztürk’ün annesi Nurten Öztürk ise gelinin yabancı olması nedeniyle dil öğrenmeye çalışacaklarını ifade etti. Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi ise çiftin farklı kültür ve dünyalara sahip olmalarına rağmen birleşmelerini, gönül birliğiyle gerçekleştiğini söyledi.

İki farklı kültürün bir araya geldiği bu evlilik hikayesi, insanların dikkatini çekecek şekilde duyurulabilir. Örneğin, “Afrika’da Bir Ceza, Rize’de Bir Aşk: Ramazan Öztürk’ün Tesadüfi Evlilik Hikayesi” gibi bir başlık ilgi çekebilir ve okuyucuların tıklama yapmasını sağlayabilir.

İstanbul Boğazı’nda Yakıt Tankeri Geçişi Sırasında Arızalandı!

Sıradaki haber:

İstanbul Boğazı’nda Yakıt Tankeri Geçişi Sırasında Arızalandı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.