h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Afganistan’da meydana gelen uçak kazasında 4 kişi sağ kurtarıldı

Afganistan’da meydana gelen uçak kazasında 4 kişi sağ kurtarıldı

Afganistan'ın Badakhshan vilayetinde düşen uçağın enkazına ulaşıldı ve pilot dahil 4 kişi sağ olarak kurtarıldı. Uçağın Tayland'dan Rusya'ya bir hastayı taşıdığı belirlendi. Uçak dün radardan kaybolmuştu.

Afganistan Ulaştırma ve Havacılık Bakanlığı, kuzeyde düşen uçağın enkazına ulaşıldığını ve pilot dahil 4 kişinin sağ olarak kurtarıldığını duyurdu.

Badakhshan vilayetinde düşen Falcon 10 tipi uçağın enkazı bulundu. Ulaştırma ve Havacılık Bakanlığı, arama-kurtarma ekiplerinin uçağın enkazının Badakhshan’ın Aruz Koh bölgesindeki Kuf Ab ilçesinde olduğunu belirtti. Açıklamada, pilot dahil 4 kişinin kazadan sağ kurtulduğu bilgisi verildi. Bölgede arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor. Uçağın enkazının bulunduğu bölgeye ait görüntüler paylaşıldı. Diğer 2 kişinin durumu hakkında henüz bilgi bulunmamaktadır.

Uçak Tayland’dan Rusya’ya hasta taşıyordu.

Rus basınında çıkan haberlere göre, uçak Tayland’ın Pattaya kentindeki Utapao Havalimanı’ndan kalktı ve Hindistan ve Özbekistan üzerinden Rusya’nın başkenti Moskova’ya bir Rus hastayı taşıyordu.

Uçak dün radardan kaybolmuştu.

Rusya Havacılık İdaresi’nin açıklamasına göre, uçak dün akşam saatlerinde Afganistan üzerinde radardan kayboldu. Uçakta, mürettebat dahil olmak üzere ilk belirlemelere göre 4’ü mürettebat olmak üzere 6 kişi bulunuyordu.

Samsun’da bonzai kullanmakla suçlanan kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi

Sıradaki haber:

Samsun’da bonzai kullanmakla suçlanan kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi