h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Adıyaman Belediyesi, ilaçlama faaliyetlerine aralıksız devam ediyor

Adıyaman Belediyesi, ilaçlama faaliyetlerine aralıksız devam ediyor

Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, sivrisinek ve haşerelerin üreme noktalarında ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Bu sorun, yaz aylarında insanların sağlığını ve günlük yaşamını olumsuz etkileyen önemli bir nokta haline geliyor. Belediye ekipleri, havaların ısınmasıyla ortaya çıkacak olan sivrisinek, sinek ve haşerelerin üreme alanlarını şimdiden ilaçlamak için aktif bir şekilde çalışmalar yürütüyor. Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, dere, dere yatakları, sulak bölgeler, inşaat alanları, atık bölgeleri gibi üreme bölgelerini ilaçlayarak üreme fazlalığını en aza indirmeye çalışıyor.

Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sivrisinek ve haşerelerin üreme noktalarını ilaçlamak için çalışmalarına devam ediyor.

Sadece hastalıklara değil, günlük yaşamımızı da olumsuz etkileyen sivrisinek ve haşere türleri, yaz aylarının en büyük sorunlarından biri haline geliyor.

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte ortaya çıkacak olan sinek, sivrisinek ve haşereler için Adıyaman Belediyesi ekipleri, üreme noktalarının tamamını ilaçlamak için şimdiden çalışmalara başladı.

Her yıl yaz aylarında sivrisinek ve haşerelere karşı yoğun bir mücadele yapan Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, dere, dere yatakları, sulak bölgeler, inşaat alanları, atık alanları ve benzeri üreme bölgelerinin tamamını ilaçlama çalışmalarıyla üreme sayısını en aza indirmeyi hedefliyor.

Sani Konukoğlu’na, SANKO Şirketler Grubu’nun kurucusu, mezarı başında unutulmaz bir anma gerçekleştirildi

Sıradaki haber:

Sani Konukoğlu’na, SANKO Şirketler Grubu’nun kurucusu, mezarı başında unutulmaz bir anma gerçekleştirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.