h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Adıyaman Belediyesi, basın mensuplarıyla bir araya gelerek görüşme yaptı.

Adıyaman Belediyesi, basın mensuplarıyla bir araya gelerek görüşme yaptı.

Adıyaman Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlediği programa basın mensuplarını davet etti. Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Oruç ve birim müdürlerinin katıldığı programda, basın mensuplarıyla samimi sohbetler gerçekleştirildi. Programın sonunda ise 6 Şubat'ta yaşanan depremde hayatını kaybeden basın mensupları için Kur'an okundu. Adıyaman Belediye yetkilileri, basın mensuplarına özverili çalışmaları için teşekkür etti.

Adıyaman Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir program düzenledi ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Adıyaman Belediyesi, basın mensuplarının kamuoyuna her koşulda ve her yerde bilgi aktarmak için büyük çaba sarf ettiğini göz önünde bulundurarak, onlara özel bir etkinlik düzenledi. Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Oruç ve birim müdürleri, düzenlenen programa katıldı. Programda, basın mensuplarıyla samimi bir sohbet gerçekleştirildikten sonra, 6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden basın mensupları için Kur’an okunması da yapıldı. Adıyaman Belediyesi yetkilileri, program sonunda basın mensuplarına özverili çalışmaları için teşekkür etti.

Uyuşturucu satıcısı jandarma operasyonunda yakalanarak kaçamadı

Sıradaki haber:

Uyuşturucu satıcısı jandarma operasyonunda yakalanarak kaçamadı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.