h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Adana’da oğlunun silahından çıkan kurşunla yaralanan kadın, 54 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Adana’da oğlunun silahından çıkan kurşunla yaralanan kadın, 54 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Adana'da yaşanan olayda, bir adam annesini ve eşini başından vurarak öldürmüş ve daha sonra yakalanmıştır. Tutuklanan şüpheli, polise verdiği ifadede pişman olmadığını belirtmiştir. Ağır yaralanan annenin 54 günlük yaşam savaşı sonucunda hayatını kaybettiği bildirilmiştir.

Adana’nın Seyhan ilçesinde yaşanan olayda, oğlu tarafından başından tabancayla vurulan kadın 54 günlük yaşam savaşını kaybetti. Şüpheli, karısını da öldürdükten sonra tutuklandı.

Olay, 26 Kasım 2023 tarihinde Yeşiloba Mahallesi’nde gerçekleşti. İddiaya göre, Nurettin Kaya (40), evlerinde oturan annesi Fahriye Kaya’nın (54) yanına eşi Halime Kaya (44) ile birlikte gitti. Nurettin Kaya, mutfağa girdiğinde birden tabancasını çekti ve annesi Fahriye ile karısı Halime’yi vurdu. İki kadın kanlar içinde yere düşerken, Nurettin Kaya kaçtı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Halime’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti ve ağır yaralı Fahriye Kaya’yı Adana Şehir Hastanesi’ne götürdü.

Polis ekipleri, kaçan şüpheli Nurettin Kaya’nın peşine düştü. Kısa süre sonra Mithatpaşa Mahallesi’ndeki bir parkta oturan Kaya, suç aleti olan tabanca ile birlikte yakalandı.

Şüpheli Nurettin Kaya’nın ifadesinde, “Bana ihanet ettiler, hak ettiler. Pişman değilim” şeklinde konuşması dikkat çekti.

Nurettin Kaya, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

54 günlük yaşam mücadelesi veren Fahriye Kaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen gece saatlerinde hayatını kaybetti.

Samsun’da Kaçak İçki Operasyonu: Şişe ve Bidonlarda Sahte Alkol Bulundu

Sıradaki haber:

Samsun’da Kaçak İçki Operasyonu: Şişe ve Bidonlarda Sahte Alkol Bulundu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.