h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Adana’da otobüs şoförü, kalp krizi geçiren yolcuyu hastaneye yetiştirdi

Adana’da otobüs şoförü, kalp krizi geçiren yolcuyu hastaneye yetiştirdi

Adana'da bir belediye otobüsü şoförü, aracında kalp krizi geçiren bir yolcuyu hızlı bir şekilde hastaneye götürdü. Şoförün dikkati sayesinde yolcunun acil durumu fark edildi ve güzergah değiştirilerek hastaneye yetişildi. Aracın kamerasına da yansıyan olayda diğer yolcuların da müdahalesi oldu. Şoför, daha önce benzer durumlarla karşılaşmış olduğunu belirtti ve babasını kalp krizi sonucu kaybetmesi nedeniyle hızlı bir şekilde hareket ettiğini açıkladı. Yolcunun durumunun iyi olduğu bildirildi. 90

Adana’da bir belediye otobüsü şoförü, yolculardan birinin kalp krizi geçirmesi üzerine acil olarak hastaneye yetiştirdi. Olay, dün akşam saatlerinde Çukurova ilçesinde meydana geldi. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı bir otobüsün içerisinde bulunan bir yolcu fenalaşınca, diğer yolcular hemen durumu şoföre bildirdi. Şoför olan Veli Demirhan, hızla otobüsü durdurdu ve yolcunun kalp krizi geçirdiğini fark etti. Anında acil durumun farkına varan Demirhan, otobüsün güzergahını değiştirerek Çukurova Devlet Hastanesi’ne gitti. Yolcu hastanede tedavi altına alınırken, Demirhan ise işine geri döndü. Tüm olay, otobüsün kamerası tarafından da kaydedildi. Olayı anlatan Demirhan, daha önce de benzer durumlarla karşılaştığını ve telaşlanmanın bir lüksleri olmadığını söyledi. Kendi babasının da bir kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini belirten Demirhan, bu sebeple hemen hastaneye ulaşma gerekliliğini anladığını ve bu yüzden aksiyon aldığını dile getirdi. Yolcunun durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kendisi Şoför Olunca Trafiği Sıkıştırmayan Kadın, Herkesi Şaşırtıyor

Sıradaki haber:

Kendisi Şoför Olunca Trafiği Sıkıştırmayan Kadın, Herkesi Şaşırtıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.