h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan İzmir’e Büyük Vizyon: 31 Mart’ta Yepyeni Bir Dönem Başlıyor!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan İzmir’e Büyük Vizyon: 31 Mart’ta Yepyeni Bir Dönem Başlıyor!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, partililerle buluşarak gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Detaylar haberimizde!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İzmir’deki yoğun programında partililerle buluştu. Bakan Tunç, AK Parti’nin milletin talepleriyle doğduğunu vurgulayarak, İzmir’i Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliği ile tanıştırma sözü verdi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İzmir teşkilatının büyük bir heyecan içinde olduğunu belirterek, “İzmirlilerin 31 Mart seçimi için büyük bir beklenti içerisinde olduğunu görmekten mutluluk duyduk. Bu heyecan, İzmir’in gerçek belediyecilik için hazır olduğunu gösteriyor. İzmir AK belediyecilik için hazır. İnşallah hep beraber, İzmirlilerle beraber başaracağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Bakan Tunç, AK Parti’nin 21 yıldan bu yana iktidarda olduğunu ve milletin taleplerini dile getiren, çalışan bir kadro ile büyük projelere imza attıklarını ifade etti. Ayrıca, Türkiye’nin her alanda 3-4 kat büyüdüğünü vurgulayarak, ekonomideki başarıları, yapılan projeleri ve milletin iradesine sahip çıkışını anlattı.

Bakan Tunç, İzmir’e yeni bir adalet sarayı kazandırma sözü verirken, hükümetin afetlere karşı dirençli şehirler oluşturma çabalarını da ön plana çıkardı. İzmir’in deprem bölgesi olduğunu hatırlatan Tunç, bu konuda yapılan çalışmaların önemine vurgu yaptı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Mahmut Atilla Kaya ve Eyüp Kadri İnan da programda konuşarak, partinin güçlü vizyonunu vurguladılar. CHP zihniyetinden bıkan İzmirlilerin AK Parti ile buluşacağını belirten milletvekilleri, 31 Mart seçimlerini el birliğiyle kazanacaklarına inandıklarını ifade ettiler.

Program, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. 31 Mart’ta İzmir için yepyeni bir dönemin kapılarını aralayacak bu büyük buluşma, milletin teveccühüyle şekillenecek.

Gazeteci Fatih Altaylı’ya Mahkemeden Hapis Cezası Kararı!

Sıradaki haber:

Gazeteci Fatih Altaylı’ya Mahkemeden Hapis Cezası Kararı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.