h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Acılı bir babanın çaresiz bekleyişi, diğer yanda farkında olmadığı manzara keyfi

Acılı bir babanın çaresiz bekleyişi, diğer yanda farkında olmadığı manzara keyfi

Antalya'da üniversite öğrencisi olan 18 yaşındaki Merve Şevval Elmas'ın kaybolması üzerine yapılan arama çalışmaları sonuçsuz kaldı. Baba Osman Elmas, kızının bulunması için turistlerin fotoğraf çektiği şelalede bekliyor. Elmas, devlet ve Antalya halkına yük olmak istemediğini belirtiyor. Ayrıca, denize yönelterek kızına sesleniyor. Baba Elmas, umudunu kesmediğini söylüyor ve kızına da "yaşıyorum" demesini istiyor. Ebeveynlere de çağrıda bulunan Elmas, zayıflığından dolayı Rabbine sığınıyor ve insanlara yük olmamak için kızını geri istiyor.

Antalya’da kaybolan üniversite öğrencisi Merve Şevval Elmas’ı bulma çalışmaları sonuçsuz kaldı. 18 yaşındaki genç kız, Düden Parkı’nda görüntülendiği son yerde kaybolmuştu. Arama faaliyetleri, Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi ekipleri tarafından, Düden Şelalesi ve çevresinde sürdürülüyor. 9 gün boyunca hiç ayrılmadan kızının son görüldüğü noktada bekleyen baba Osman Elmas, yerli ve yabancı turistlerin fotoğraf çeken alanlarında umutlu bir haber bekliyor.

Baba Elmas, henüz somut bir gelişme olmadığını belirtirken, Merve’nin canlı veya cansız olarak geri bulunmasını dileyerek dua etti. Ailesinin çok seveni olduğunu ve tanımayan kişilerin de dua ettiğini söyleyen Elmas, devlete ve Antalya halkına fazla bir yük olmak istemediğini ifade etti.

Kızının son görüldüğü noktadan ayrılmayan baba, “Keşke denizi boşaltmak mümkün olsa ve orada mı değil mi görebilsek. Allah’tan asla umudumu kesmiyorum” dedi. Baba, Merve’ye seslenerek, yaşadığını bildirmesini ve her durumda onun için hazır olduğunu söyledi. Gözyaşları içerisinde konuşan Elmas, ebeveynlere de çağrıda bulunarak, çocuklarına maddi ve manevi olarak her zaman destek olmalarını ve onları anlamaya çalışmalarını önerdi. Baba son olarak, “Yavrumu alıp gideyim ya Rabbi” şeklinde duygusal bir ifade kullandı.

Türk binalarının durumu gözden geçirildi

Sıradaki haber:

Türk binalarının durumu gözden geçirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.