h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ablası, eniştesinin ölüm yıl dönümünde kaybedildi

Ablası, eniştesinin ölüm yıl dönümünde kaybedildi

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depreminde ablasını ve yeğenlerini kaybeden Ayla Eskitütüncü, eniştesinin ölüm yıl dönümünde asrın felaketiyle bir kez daha acı yaşadıklarını belirtti. 5 gün süren arama çalışmalarının ardından cenazelere ulaştıklarını söyleyen Eskitütüncü, ablasının eniştesini çok sevdiğini ve sürekli rüyasına girdiğini ifade etti. Depremden bir gün önce ablasıyla birlikte olduğunu anlatan Eskitütüncü, ablasının ölümüyle büyük bir boşluk yaşadıklarını ve acının tarif edilemez olduğunu dile getirdi.

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremde felaket yaşayan bir kadın, eniştesinin ölüm yıl dönümünde asrın felaketi ile karşılaştığını ve ablasını kaybettiğini söyledi. Abla, deprem sırasında Ebrar Sitesi Hazal Apartmanı’nda bulunan Emine Akyol (62) ve yeğenleri Saniye ve Ahmet Avgın’ı kaybetti. Ayla Eskitütüncü (46) adlı kadın, “Ablam eniştemi çok severdi ve sürekli rüyasına girdiğini söylerdi. Eniştemin ölüm yıl dönümünde ablamı kaybettik” dedi.

Eskitütüncü, ablasının ve yeğenlerinin cenazesine 5. gün ulaşabildiklerini belirterek, “6 Şubat depremi sırasında Ebrar Sitesi Hazal Apartmanı’nın 2. katında ablamı ve iki yeğenimi kaybettim. Cenazelere 5 gün sonra ulaşabildik. Ablam, eniştesini çok severdi. Sürekli olarak rüyasına girdiğini söylerdi. Eniştemin ölüm yıl dönümünde ablamı kaybettik” şeklinde konuştu.

Eskitütüncü, depremden bir gün önce ablasıyla beraber olduklarını ve onun eniştesini ne kadar sevdiğinden bahsettiğini anlattı. Ablamın, rüyasında eniştesini gördüğünü ve onu çağırdığını söylediğini aktaran Eskitütüncü, “6 Şubat felaketinde eniştemin ölüm yıl dönümünde ablamı kaybettik ve ablam çok sevdiği eşiyle bir araya geldi” dedi.

Bu acı boşluğun tarif edilemez olduğunu dile getiren Eskitütüncü, “Ben 16 yaşında annemi kaybettim. Depremde kaybettiğimiz ablamız bizim en büyüğümüzdü ve onu annem yerine koyuyordum. Ablamı çok seviyordum ve bu acı tarif edilemez. Felaketin büyüklüğünü 4.17’lik asrın felaketinden sonra fark ettik. Ablamızdan haber alamamıştık ve sonra binanın hemen yıkıldığını öğrendik. Bu acıyı nasıl atlatacağımı bilmiyorum” şeklinde konuştu.

Kütahya’da Polis, Bir Kişinin Üzerinde Uyuşturucu Madde Bulup Ele Geçirdi

Sıradaki haber:

Kütahya’da Polis, Bir Kişinin Üzerinde Uyuşturucu Madde Bulup Ele Geçirdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.