h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • 7 kişi tefecilik yaparken yakalandı, İzmir’de gözaltına alındı

7 kişi tefecilik yaparken yakalandı, İzmir’de gözaltına alındı

İzmir'de tefecilik yapan ve borcunu ödemeyenleri tehdit eden 7 şüpheli gözaltına alındı. İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tefecilik yaptıkları bilgisi üzerine operasyon düzenleyerek 7 kişiyi yakaladı. Şüphelilere ait ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda çeşitli delillere ulaşıldı. Şüpheliler adli mercilere sevk edildi ve 6'sı için adli kontrol kararı verildi.

İzmir’de, yüksek faizle borçlandırmak ve borçlarını ödemeyenleri tehdit etmek amacıyla tefecilik yapan 7 şüpheli gözaltına alındı. İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Aliağa ve Ödemiş Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri, Karşıyaka, Buca, Aliağa ve Ödemiş ilçelerinde tefecilik yaptığı bilinen 7 kişinin peşine düşmüştü. Bu kişiler, ekonomik sıkıntı içinde olan ve acil nakit ihtiyacı olan vatandaşları yüksek faizle kredi vererek senet imzalatıyor, ardından borcunu ödeyemeyen kişileri tehdit ediyordu. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonla 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikamet ve işyerlerinde yapılan aramalarda birçok delil ele geçirildi. Şüpheliler, hukuki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Bu süreçte 1 şüpheli serbest bırakılırken, diğer 6’sı hakkında adli kontrol kararı alındı.

Kaza sonucu hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü

Sıradaki haber:

Kaza sonucu hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.