h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • 7 gündür kayıp olan bir kişi, Diyarbakır’da kadavra köpekleri tarafından aranıyor

7 gündür kayıp olan bir kişi, Diyarbakır’da kadavra köpekleri tarafından aranıyor

Diyarbakır’da akraba ziyaretine giden 68 yaşındaki bir kişi, 7 gündür Dicle Nehri'nde aranıyor. Kadavra köpekleri de arama çalışmalarına dahil edilen ekipler, şu ana kadar herhangi bir iz bulamadı. Cep telefonu ve şalvarı kaybedildiği değerlendirilen bölgede bulunan ekipler, Dicle Nehri'nin geçtiği alanda arama çalışmalarını sürdürüyor. Haberde ayrıca Diyarbakır, Tunceli ve Elazığ AFAD ekiplerinin yanı sıra UMKE, Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma ekibi ve diğer yardımcı ekiplerin de olduğu belirtiliyor.

Diyarbakır’da akraba ziyaretine giderken kaybolan 68 yaşındaki bir kişi, Dicle Nehri’nde yapılan arama çalışmalarıyla birlikte 7 gündür bulunmaya çalışılıyor.

Merkez Yenişehir ilçesine bağlı Hantepe Mahallesi’nde yaşayan Abdulrezak Kılıç, 8 Ocak tarihinde evinden ayrılarak akrabasını ziyaret etmek için yola çıkmış, ancak o günden beri kendisinden haber alınamıyor.

Diyarbakır, Tunceli ve Elazığ AFAD ekipleri, UMKE, Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma (DÜAK), Büyükşehir Belediyesi dalgıç ekipleri, Malatya Jandarma Arama ve Kurtarma (JAK) ve Eğitim Araştırma Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği (ANDA) ekipleri, kadavra köpekleriyle birlikte arama çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde kaybolan kişiye ait cep telefonu ve şalvarı, kaybolduğu düşünülen bölgede bulunmuştu. Ekipler, Dicle Nehri’nin geçtiği alanda 4 arama kurtarma aracı, 6 zodyak bot ve 4 dron ile arama çalışmalarını sürdürüyor.

Elektronik fabrikasında ısınan bir ısıtıcı yangına neden oldu

Sıradaki haber:

Elektronik fabrikasında ısınan bir ısıtıcı yangına neden oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.