h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Diyarbakır’da feci kaza güvenlik kamerasına yansıdı: 1 ölü, 3 ağır yaralı

Diyarbakır’da feci kaza güvenlik kamerasına yansıdı: 1 ölü, 3 ağır yaralı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir kişinin ölmesi ve üç kişinin ağır yaralanması sonucu güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Bir hafif ticari araç, sürücüsünün kontrolünden çıkarak önce bir kişiye ve ardından bir beton elektrik direğine çarptı. Yapılan incelemede, kazada hayatını kaybeden kişinin Selahattin Kaplan olduğu belirlendi. Ayrıca araç içinde bulunan iki kişi ağır yaralandı. Kazayla ilgili polis inceleme başlattı. Detaylar güvenlik kamerası görüntüsüyle birlikte ortaya çıktı.

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti ve üç kişi ağır yaralandı. Kazaya ait görüntüler güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, Peyas Mahallesi’nde bulunan Fırat Bulvarı’nda seyir halinde olan 21 ABL 439 plakalı Citroen marka hafif ticari araç, genç sürücü R.K’nın kontrolünden çıkarak önce Selahattin Kaplan’a (55) ardından da bir beton elektrik direğine çarptı.

Kazayı haber alan sağlık ekipleri olay yerine gelerek yaptıkları incelemede Kaplan’ın hayatını kaybettiğini, araçta bulunan A.S. (16) ve Ş.A.’nın (17) ise ağır yaralı olduğunu tespit etti.

Kaplan’ın cenazesi otopsi için gönderilirken, yaralılar ise tedavi edilmek üzere çevredeki hastanelere sevk edildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Görüntülerdeki feci kaza olay yerinde bulunan güvenlik kamerasına kaydedildi.

Ayakkabı Boyayarak Ev Satın Alan Vatandaş, Çocuklarını Okutmak İçin İlginç Yöntem Kullandı

Sıradaki haber:

Ayakkabı Boyayarak Ev Satın Alan Vatandaş, Çocuklarını Okutmak İçin İlginç Yöntem Kullandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.