h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Bafdik bölgelerinde 7 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi

Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Bafdik bölgelerinde 7 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'nin Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Bafdik bölgelerindeki operasyonlarında 7 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi. Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, terör örgütlerine geçit verilmeyeceğini vurgulayarak operasyonların devam edeceğini belirtti.

MSB, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Bafdik bölgelerinde 7 PKK/YPG teröristini etkisiz hale getirdiğini bildirdi. Milli Savunma Bakanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Terör ve terörist hiçbir şekilde hoş karşılanmaz. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Bafdik bölgelerinde tespit edilen 7 PKK/YPG teröristini hedeflerine erişmeden etkisiz hale getirdi. Son terörist etkisiz hale getirilene kadar operasyonlarımız devam edecek” ifadeleri yer aldı.

İstanbul Boğazı geçişi sırasında arıza yaşayan bir yakıt tankeri haberleniyor.

Sıradaki haber:

İstanbul Boğazı geçişi sırasında arıza yaşayan bir yakıt tankeri haberleniyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.