h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Arnavutköy’de akran zorbalığı: Arkadaşlarını kavga ettirip izlediler

Arnavutköy’de akran zorbalığı: Arkadaşlarını kavga ettirip izlediler

Arnavutköy’de bir çayırlık alanda iki genç kavga ederken çocuklar o anları cep telefonuyla kaydettiler. Kavgayı ayırmak isteyenlere izin vermeyen gençlerin arasındaki mücadeleyi destekleyen diğer çocuklar da olayı gülerek izledi. Saldırıyı cep telefonu kamerasına alan çocuklar arasında çatışma yaşandığı ve diğerlerinin desteklediği gözlendi.

Arnavutköy’de bir çayırlık alanda geçen hafta meydana gelen olayda, bir ortaokul yanındaki boş bir arazide iki genç kavga etti. Durumu izleyen diğer çocuklar ise kavgayı ayırmak isteyen kişilere müdahale etmedi ve hatta onları engelledi. Bu anlar, çocuklar tarafından cep telefonu kameralarına kaydedildi ve olayı izleyerek eğlendiler.

Kavga eden çocuklar arasında yaşanan bu akran zorbalığı, diğer çocukların destek vererek bağırdığı bir ortamda gerçekleşti. Olayın saniye saniye görüntülendiği videoda, çocukların birbirine saldırdığı ve izleyenlerin bunu gülerken izlediği görülüyor.

Önyargıyı yıkan genç sporcular, ‘Kadınlar yapamaz’ diyenleri geçerek dünya şampiyonu oldular

Sıradaki haber:

Önyargıyı yıkan genç sporcular, ‘Kadınlar yapamaz’ diyenleri geçerek dünya şampiyonu oldular

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.