h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) %
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Şişli’de AVM’de dehşet anları kamerada: Otomobille yürüyen merdivene daldı, 8 yaşındaki çocuk ağır yaralandı

Şişli’de AVM’de dehşet anları kamerada: Otomobille yürüyen merdivene daldı, 8 yaşındaki çocuk ağır yaralandı

Şişli Esentepe Mahallesi'nde bulunan bir AVM'nin otoparkında, aracın kontrolünü kaybeden sürücü, yürüyen merdivene çarptı. Kazada 1 kadın ve 8 yaşındaki çocuk yaralandı. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Olayın ardından sağlık ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve sürücü gözaltına alındı. Sürücünün "taksirle yaralama" suçundan adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Şişli’deki bir alışveriş merkezinin otoparkında meydana gelen olayda, bir otomobil kontrolden çıkarak cam kapıyı kırıp yürüyen merdivene daldı. Kazada, bir kadın ve 8 yaşındaki bir çocuk yaralandı. Olay, güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, Şişli Esentepe Mahallesi’ndeki bir alışveriş merkezinin katlı otoparkında saat 17.00 civarında gerçekleşti. Sürücü İ.G., aracıyla otopark içinde seyir halindeyken bir anda kontrolü kaybetti. Kontrolden çıkan araç, cam kapısını kırarak yürüyen merdivene daldı. Bu sırada merdivenden inen S.Ö. adlı bir kadına ve oğlu K.Ö.’ye çarptı. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olayın ardından alışveriş merkezine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, hızla olay yerine gelerek kadın ve çocuğa ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. K.Ö.’nün hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi. Sürücü ise olayın ardından polis tarafından gözaltına alındı.

Gözaltına alınan sürücü, ifade işlemlerinin ardından “taksirle yaralama” suçundan adliyeye sevk edilecek.

İsrail halkının talebi: “Seçimler için bir tarih belirleme çağrısı hemen yapılmalı”

Sıradaki haber:

İsrail halkının talebi: “Seçimler için bir tarih belirleme çağrısı hemen yapılmalı”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.