h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kahreden kazada yeni görüntü: İş makinesinin altında kalan çocuk böyle kurtarıldı

Kahreden kazada yeni görüntü: İş makinesinin altında kalan çocuk böyle kurtarıldı

Darıca'da meydana gelen feci kazada bebeğin hayatını kaybettiği ve annesi ile 3 yaşındaki çocuğunun yaralandığı olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, iş makinesi altında sıkışan çocuğun bir kişi tarafından kurtarıldığı ve yakınlarının çığlıkları yer alıyor. Bu acı olayda bebek arabasında bulunan 2 yaşındaki Elis Ada hayatını kaybederken, 3 yaşındaki Gülbeyaz ve annesi yaralandı. Olay yerinde yaşanan dramatik anlar kameralara yansıdı.

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde meydana gelen feci kaza sonucu bebeğin hayatını kaybettiği ve annesi ile 3 yaşındaki kardeşinin yaralandığı olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, bir kişinin iş makinesi altında kalan kız çocuğunu kurtarması ve yakınlarının acı içinde feryat ettiği anlar yer alıyor.
Kaza, 17 Ocak Çarşamba günü Kazım Karabekir Mahallesi Alkın Sokak’ta meydana geldi. Şahin S. adındaki şahsın kullandığı iş makinesinin geri manevra yaparken parka giden 29 yaşındaki Ceylan Şahin’e çarpması sonucu yaşandı. Kazada, bebek arabasında bulunan 2 yaşındaki Elis Ada, iş makinesinin altında kalarak hayatını kaybetti. 3 yaşındaki Gülbeyaz ve annesi ise yaralandı. Çocuklarını parka götüren ve 9 aylık hamile olduğu öğrenilen anne, bebeğinin ölüm haberini duyduğunda sinir krizi geçirdi. Olay yerine gelen baba Mehmet Şahin ise gözyaşlarına hakim olamayarak, ölen bebeğinin oyuncağına sarılarak “Elis hadi kalk kızım” diye ağıt yaktı.
Kaza anının kaydedildiği yeni görüntüler dehşet verici. Görüntülerde, iş makinesi altında kalan 3 yaşındaki Gülbeyaz’ın bir kişi tarafından kurtarıldığı anlar yer alıyor. Ayrıca görüntülerde olay yerine gelen yakınlarının acı içinde feryat ettiği duyuluyor.

Ataşehir’de meydana gelen silahlı kuyumcu soygunu güvenlik kameralarına yansıdı

Sıradaki haber:

Ataşehir’de meydana gelen silahlı kuyumcu soygunu güvenlik kameralarına yansıdı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.