h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Çantasını durakta unuttu, çalındığını düşünen gözü yaşlı kadın gerçeği güvenlik kamerasını izleyince öğrendi

Çantasını durakta unuttu, çalındığını düşünen gözü yaşlı kadın gerçeği güvenlik kamerasını izleyince öğrendi

Tokat'ta yaşayan 65 yaşındaki Münise Benli, diyetisyene giderken çantasını durakta unuttu. Durumu fark eden Benli, güvenlik kameralarını inceleyerek çantasını yanındaki gençlere bulduğunu gördü. Çantasında banka ve kredi kartları, para ve kimlik gibi önemli belgeler bulunan Benli, gençlere dua etti ve onlara minnettar olduğunu söyledi.

Tokat’ta yaşayan 65 yaşındaki Münise Benli, diyetisyene gitmek için otobüse bindiği sırada çantasını durakta unuttu. Ancak çantasını bulan gençlere duyduğu minnettarlıkla tanındı.

Tokat’ın Mahmutpaşa Mahallesi’nde yaşayan Münise Benli, yatalak annesiyle birlikte yaşamaktadır. Bir gün diyetisyene gitmek için otobüse binen Benli, otobüsten indiği durağın oturağında oturarak raporlarını hazırlamaya başladı. Ancak çantasını durağın yanında unutuverdi. Diyetisyene ulaştığında çantasını yanında olmadığını fark eden Benli, hemen otobüsle aynı durağa geri döndü. İki dakika içinde çantasının alındığını gören Benli, hemen polis ekiplerine haber verdi. Çantasında bulunan banka ve kredi kartlarını iptal ettiren Benli, nüfus cüzdanı için hükümet konağına gitti. Aynı zamanda içerisinde diyetisyene vereceği para ve kira parası da bulunan çantasını kaybeden Münise teyze, durumu yeğenine anlattı ve yardım istedi. Yeğeniyle birlikte çantayı unuttuğu durağa geri dönerek çevredeki işletmelerin güvenlik kameralarını inceleyen Benli, görüntüler karşısında duygusal anlar yaşadı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, sokakta yürüyen iki genç çantayı alarak durağın arkasındaki bir işletmeye bıraktığı görüldü. Çantasına kavuşmak için kafeye giden Benli, çantasını bulan gençlere minnettarlık dolu dua etti.

Diyetisyene gitmek için evden çıktığını belirten Münise Benli, “Minibüsten indim ve diyetisyene doğru yola çıktım. Raporlarımı diyetisyene vermek üzere oturakta oturdum. Ancak çantamı otobüs durağında unutmuşum. Diyetisyene ulaşmak üzere geri döndüğümde çantanın olmadığını fark ettim. Çantamda kimliğim, kredi kartlarım, maaş kartım ve bir miktar param vardı. Bulan kişilerin emniyete getirmesini rica ediyorum. Ben dul ve gariban bir kadınım. Bu gençlere Allah razı olsun. Rabbim, yardımlarının karşılığını bol bol versin. Yeğenimle çantayı aramak için durağa geldik. Çantayı kafeye bırakmışlar” dedi.

Ambalaja gizlice uyuşturucu koyanlar, kruvasan yerine tercih etti

Sıradaki haber:

Ambalaja gizlice uyuşturucu koyanlar, kruvasan yerine tercih etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.