h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: “Şanlıurfa ve Adana’da Göçmen Kaçakçılığı Organizatörlerine yönelik gerçekleştirilen “KALKAN-8” Operasyonlarında 37 Göçmen Kaçakçılığı Organizatörü yakalandı”

İçişleri Bakanı Yerlikaya: “Şanlıurfa ve Adana’da Göçmen Kaçakçılığı Organizatörlerine yönelik gerçekleştirilen “KALKAN-8” Operasyonlarında 37 Göçmen Kaçakçılığı Organizatörü yakalandı”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla Şanlıurfa ve Adana illerinde gerçekleştirilen "KALKAN-8" operasyonları sonucunda, göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik önemli bir adım atıldı. Operasyonlar kapsamında toplamda 37 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı. Bu operasyonlar ile illegal göç faaliyetlerine karşı önemli bir mücadele yürütüldü. İçişleri Bakanı Yerlikaya, göçmen kaçakçılığıyla mücadelede kararlılık ve etkin bir yaklaşım sergilendikçe, bu tür olumsuz faaliyetlere karşı da önemli bir mesaj verildiğini belirtti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa ve Adana illerinde gerçekleştirilen “KALKAN-8” operasyonunda 37 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını açıkladı. Operasyonda kaçak göçmen taşımacılığı yapan ve insan ticaretine karışan suçluların güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirildiği belirtildi. Yakalanan şüphelilerin sorgulamalarının devam ettiği ve ilgili adli mercilere sevk edileceği aktarıldı. Bu operasyonun, göçmen kaçakçılığıyla mücadelede önemli bir adım olduğu vurgulandı. İçişleri Bakanı Yerlikaya, yapılan çalışmalar sonucunda ülkenin sınırlarının korunarak, organize suç örgütlerine yönelik etkin mücadele sürdürüleceğini ifade etti.

Gölcük’te kaza: Motosiklet çarpışmasında 1 ölü, 1 yaralı

Sıradaki haber:

Gölcük’te kaza: Motosiklet çarpışmasında 1 ölü, 1 yaralı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.