h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kovalamacada aracını bırakıp kaçmaya çalışan şüpheli polise yakalandı: “3 kere tabanca yakalattım”

Kovalamacada aracını bırakıp kaçmaya çalışan şüpheli polise yakalandı: “3 kere tabanca yakalattım”

Konya'da polis ekipleriyle kovalamaca sonucu yakalanan sürücü, daha önce polise 3 kez tabanca yakalattığını söyledi. Şüphelinin trafiği tıklayarak yakalanmamak için aracını bırakıp kaçmaya çalıştığı olayda, polis memuru tarafından mont giydirilen üşüyen sürücü, gözaltına alındı. Olayın detayları haber metninde yer alıyor.

Konya’da polis devriye ekipleri tarafından dur ihtarına uymayan bir sürücü, trafiğin yoğun olduğu bir noktada polislerden kaçabilmek için aracını bırakarak yaya kaçmaya çalışırken yakalandı. Sürücünün daha önce ehliyetine el koyulduğu ve “Polise daha önce 3 kez tabanca kaptırdım” dediği ortaya çıktı.

Olay, Feritpaşa Mahallesi Ulaşbaba Caddesi’nde saat 22.30 sularında meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı yunus timleri, şüpheli bir araç olan 42 AIF 093 plakalı otomobili durdurmak için istop etti. Ancak sürücü, dur ihtarına uymayarak kaçmayı tercih etti ve trafikte sıkışınca aracı bırakıp yaya olarak kaçmaya başladı.

Sürücü polisten kaçmak için sokak aralarında bir süre dolandıktan sonra kısa bir süre içinde yakalandı ve gözaltına alındı. Sürücü B.Y.’nin aracında yapılan aramada ise polis ekipleri tarafından arama ve yakalama kararı olduğu tespit edildi. Ayrıca sürücü soğuktan üşüdüğü için bir polis memuru tarafından mont giydirildi.

Durumla ilgili polis memuru, sürücüye bir şey attığını sorduğunda B.Y.’nin “Hayır, hiçbir şey atmadım. Zaten tabancam da yok. Daha önce polise 3 kez tabanca kaptırdım” dediği dikkat çekiciydi. Gözaltına alınan şahıs emniyete götürüldü.

Eğlence mekanı çıkışında meydana gelen silahlı kavga sonucunda 1 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Eğlence mekanı çıkışında meydana gelen silahlı kavga sonucunda 1 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.