h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • 23 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

23 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Samsun’da hakkında 23 yıl 4 ay hapis cezası bulunan bir kişi, polis tarafından yakalandı. İlkadım ilçesinde gerçekleşen operasyonda M.K., 17 gram metamfetamin ile ele geçirildi. M.K.'nın, kasten öldürme, hükümlü veya tutuklunun kaçması, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve ruhsatsız silah bulundurma suçlarından arama kaydı olduğu ortaya çıktı. M.K., adli işlemlerin tamamlanmasının ardından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

Samsun’da aranan bir kişi, polis tarafından gözaltına alındı. Hakkında 23 yıl 4 ay hapis cezası bulunan M.K., Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. İlkadım ilçesinin 19 Mayıs Mahallesi’nde gerçekleşen operasyonda, M.K.’nin üzerinde 17 gram metamfetamin maddesi bulundu. Yapılan araştırmalar sonucunda, M.K.’nin “kasten öldürme, hükümlü veya tutuklunun kaçması, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve ruhsatsız silah bulundurma” suçlarından 4 ayrı yakalama emri olduğu ortaya çıktı. M.K., bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi ve adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

Samsun’da, araçlardan akaryakıt çaldığı tespit edilen bir kişi tutuklandı.

Sıradaki haber:

Samsun’da, araçlardan akaryakıt çaldığı tespit edilen bir kişi tutuklandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.