h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • 18 yaşındaki genç, kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetti.

18 yaşındaki genç, kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Gaziantep'te gençler arasında kuş meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada, 18 yaşındaki Mehmet Şerif Şahin kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olayın ardından zanlı ya da zanlılarını yakalamak için polis ekipleri geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Genç bir adam olan 18 yaşındaki Mehmet Şerif Şahin, Gaziantep’te meydana geldiği iddia edilen bıçaklı kavgada hayatını kaybetti. Olay, Şahinbey ilçesi Tekstilkent Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. Gençler arasında belirtilene göre bir kuş meselesi nedeniyle başlayan tartışma hızla büyüdü ve nihayetinde bıçaklı bir kavgaya dönüştü. Bu kavgada Mehmet Şerif Şahin kalbinden bıçaklanarak ağır yaralandı. Olay yerine saatle polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Acil müdahalenin ardından Şahin hastaneye kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şok cinayet sonrasında kaçarak izini kaybettirmeye çalışan zanlı veya zanlıların yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Kaçak yollarla ülkeye sokulan külçe altın bulundu

Sıradaki haber:

Kaçak yollarla ülkeye sokulan külçe altın bulundu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.