h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • 15 yaşındaki ehliyetsiz sürücü şarampole devrilen araçta can verdi

15 yaşındaki ehliyetsiz sürücü şarampole devrilen araçta can verdi

Denizli'nin Bozkurt ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 15 yaşındaki ehliyetsiz bir sürücü aracının kontrolünü kaybederek şarampole devrildi. Kazada sürücü hayatını kaybederken, yanında bulunan arkadaşı ise yaralandı. Sağlık ekipleri, yaralı arkadaşı hastaneye kaldırırken, sürücünün cenazesi otopsi için Çardak Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde meydana gelen bir kazada, 15 yaşındaki bir sürücü hayatını kaybetti ve beraberindeki arkadaşı yaralandı.
Kaza, Bozkurt ilçesine bağlı İnceler Mahallesi yakınlarında saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 15 yaşındaki Ali Eren Ö., ehliyetsiz bir şekilde 20 AUU 61 plakalı Fiat marka otomobiliyle Bozkurt ilçe merkezinden İnceler Mahallesi istikametine doğru seyir halindeyken, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Genç sürücünün aracı kontrol altına alamadığı ve şarampole devrildiği öğrenildi.
Kaza ihbarını alan diğer sürücülerin haber vermesi üzerine sağlık, itfaiye ve güvenlik ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekibi, yaptıkları müdahalenin ardından Ali Eren Ö.’nün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralanan arkadaşını ise tedavi için hastaneye sevk ettiler. Hayatını kaybeden çocuğun cansız bedeni otopsi işlemleri için Çardak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Balıkesir’de gerçekleşen sosyal medya operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Balıkesir’de gerçekleşen sosyal medya operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.