h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • 15 yaşındaki çocuk, Aksaray’da yaşanan kavgada bıçaklandı

15 yaşındaki çocuk, Aksaray’da yaşanan kavgada bıçaklandı

Aksaray'da arkadaşlarıyla çıkan kavga sonucunda 15 yaşındaki bir çocuk bacağından bıçaklandı. Olayın ardından şüpheliyi yakalamak için polis çalışma başlattı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Aksaray’da arkadaşlarıyla çıkan bir kavgada 15 yaşındaki bir çocuk bacağından bıçaklandı. Yabancı uyruklu olan çocuk, hastaneye kaldırıldı ve polis şüpheliyi yakalamak için çalışmalara başladı.

Olay, Çerdiğin Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. 15 yaşındaki M.M. adlı çocuk, bilinmeyen bir nedenle arkadaşlarıyla tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüştü ve kimliği belirlenemeyen yabancı uyruklu bir çocuk, belindeki bıçağı çekerek M.M.’yi bacağından yaraladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunurken, sağlık görevlileri çocuğu ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne götürdü. Yaralı çocuk sol bacağından bıçaklandı ancak durumu iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren çocuğu yakalamak için çalışmalara başladı.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Güvenliği tehlikeye atan şahsın evinde kaçak tütün ürünleri yakalandı

Sıradaki haber:

Güvenliği tehlikeye atan şahsın evinde kaçak tütün ürünleri yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.