h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • İpucu
  • Ortaokul ve lise düzeyinde onur belgesi almak için gereken şartlar ve puanlar nelerdir? 2024 onur belgesi nedir, nasıl alınır, kimlere verilir, kaç ortalama gerekir ve hangi kriterlere göre verilir?

Ortaokul ve lise düzeyinde onur belgesi almak için gereken şartlar ve puanlar nelerdir? 2024 onur belgesi nedir, nasıl alınır, kimlere verilir, kaç ortalama gerekir ve hangi kriterlere göre verilir?

Eğitim öğretim yılının ilk dönemi sona ererken, birçok öğrenci ve veli başarı belgeleri hakkında bilgi arayışına girmiştir. Onur belgesi, teşekkür ve takdir gibi başarı belgelerinden farklı bir kategoride yer alır ve örnek öğrencilere verilir. Onur belgesi nedir, nasıl alınır soruları, öğrencilerin merak ettiği konular arasında yer alır. İşte ortaokul ve lisede onur belgesi alma şartları 2024

Eğitim öğretim yılının ilk dönemi sona ererken, birçok öğrenci ve veli başarı belgeleri hakkında bilgi arayışına girmiştir. Onur belgesi, teşekkür ve takdir gibi başarı belgelerinden farklı bir kategoride yer alır ve örnek öğrencilere verilir. Onur belgesi nedir, nasıl alınır soruları, öğrencilerin merak ettiği konular arasında yer alır. Bu belgenin kimlere verildiği, kaç ortalama gerektirdiği ve verilme kriterleri araştırılan konular arasındadır. İşte ortaokul ve lisede onur belgesi alma şartları 2024…

Onur Belgesi Nasıl Alınır?

Onur belgesi almak için Resmi Gazete’de belirtilen şartlar şu şekildedir:

  1. Öğrenci ödül ve disiplin kurulu not şartına tabi olmaksızın: a) Türkçe’yi doğru, etkili ve güzel bir şekilde kullanarak örnek olmak, b) Bilimsel projelere ve sosyal etkinliklere aktif katılım sağlamak, bu çalışmalarda liderlik yapmak, eğitime katkıda bulunmak ve üstün başarı göstermek, c) Okul araç-gereç ve donanımlarıyla çevreyi koruma ve gözetme konusunda örnek davranışlar sergilemek.

Bu şartlara uygun davranışlarda bulunan öğrencilere onur belgesi verilir.

Rüyada Sürekli Birisini Görmek Ne Anlama Gelir? Bir Kişiyi Üst Üste Rüyada Görmek

Sıradaki haber:

Rüyada Sürekli Birisini Görmek Ne Anlama Gelir? Bir Kişiyi Üst Üste Rüyada Görmek

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.