h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • İpucu
  • OnlyFans fenomeni Lisa Tooley’in çarpıcı itirafı dikkat çekti! Tooley, “Servet kazanıyorum ama ailem…” şeklindeki açıklamalarıyla gündemde

OnlyFans fenomeni Lisa Tooley’in çarpıcı itirafı dikkat çekti! Tooley, “Servet kazanıyorum ama ailem…” şeklindeki açıklamalarıyla gündemde

Koronavirüs pandemisi sebebiyle işsiz kalan üç çocuk annesi Lisa Tooley, OnlyFans platformunda paylaştığı cinsel içerikli içeriklerle aylık 12 bin dolar kazandığını açıkladı. Aylık gelirinden memnuniyetini ifade eden Tooley, müstehcen kariyeri nedeniyle bazı aile üyelerinin kendisinden utanç duyduğunu itiraf etti. Tooley, yeni kariyeri ve gelir kaynağı konusunda heyecanlı olmasına rağmen, aile içinde karışık tepkilerle karşılaştığını belirtti.

Üç çocuk annesi Lisa Tooley, OnlyFans platformunda paylaştığı cinsel içerikli fotoğrafları ve videolarıyla ayda 12 bin dolar (176 bin TL) kazandığını açıkladı. Aylık gelirinden memnuniyetini ifade eden Tooley, müstehcen kariyeri nedeniyle bazı aile üyelerinin kendisinden utanç duyduğunu itiraf etti.

Koronavirüs pandemisi sebebiyle işsiz kalan 42 yaşındaki Lisa Tooley, kariyerini OnlyFans üzerine odaklayarak yeni bir yol çizdi. İkizleri Cooper ve Luci ile 2 yaşındaki kızı Taylor ile daha fazla vakit geçirme şansı elde ettiği için mutlu olduğunu belirten Tooley, ancak ailesinin bu kararıyla memnun olmadığını itiraf etti.

Tooley, çocuklarıyla birlikte küçük bir kasabada yaşadıklarını ve iş yerinin kapanmasıyla birlikte ailenin tamamen gelirsiz kaldığını paylaştı. “Bu kasabadaki büyük iş yeri kapandıktan sonra, hepimiz ailemizi desteklemek için yeni yollar bulmak zorunda kaldık. Bunu kendim hakkında çok kötü hissettiğim bir zamanda yapmaya başladım” dedi.

Tooley, yeni kariyeri ve gelir kaynağı konusunda heyecanlı olduğunu ancak sevdiklerinden bazı karışık tepkiler aldığını belirtti. Aile içinde destek konusunda karışık eleştiriler olduğunu ifade eden Tooley, “Ailem bu konuda bana katılmasa da beni destekliyor. Kız kardeşim ‘İyi bir anne ve iyi bir insan olduğunu biliyorum, nefret edenleri görmezden gel ve sen yap’ dedi. Ancak çocuklarım hakkında endişe duyuyorlar. Özellikle eşimin ailesi bu konuda bana hiçbir zaman destek olmadı. Açıkça benden utandıklarını dile getirdi” şeklinde konuştu.

Urba Nedir Ve Ne Anlama Gelir? Urba Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Sıradaki haber:

Urba Nedir Ve Ne Anlama Gelir? Urba Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.