h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • İpucu
  • Nurgül Yeşilçay, Yasemin Allen, Dilan Çiçek Deniz gibi ünlü oyuncular, yeni yıl partisinde bir araya geldi

Nurgül Yeşilçay, Yasemin Allen, Dilan Çiçek Deniz gibi ünlü oyuncular, yeni yıl partisinde bir araya geldi

Talent Co'nun yeni yıl kutlaması, Emirgan'daki ajans binasında gerçekleşti. Dördüncü kez COVID'e yakalanan Hafsanur Sancaktutan iyileştiğini belirtirken, Dilan Çiçek Deniz Bali tatilinden döndüğü için yeni yıla olumlu başladığını ifade etti. Nurgül Yeşilçay, Yasemin Allen, Dilan Çiçek Deniz gibi ünlü isimlerin katıldığı etkinlikte, pozları "Şampiyonlar Ligi" notuyla paylaşıldı. Diğer katılımcılar da etkinlik hakkında görüşlerini dile getirdi.

Talent Co’nun yeni yıl kutlaması, geçen akşam Emirgan’daki ajansın binasında gerçekleşti. Birçok sanatçının katıldığı etkinlikte dördüncü kez COVID’e yakalanan Hafsanur Sancaktutan, iyileştiğini ve beşinci kez olmamasını dilediğini söyledi. Bali tatilinden dönen Dilan Çiçek Deniz ise yeni yılın güzel başladığını belirtti. Talent Co.’nun yeni yıl partisine katılanlar arasında Nurgül Yeşilçay, Yasemin Allen, Dilan Çiçek Deniz, Hafsanur Sancaktutan, Sedef Avcı ve Bilal Yiğit Koçak da yer aldı. Yeşilçay, meslektaşlarıyla verdiği pozunu “Şampiyonlar Ligi” notuyla paylaştı. Diğer katılımcılar da etkinlik hakkında görüşlerini paylaştı.

Ayetel Kürsi duası nasıl okunur? Ayetel Kursi’nin Türkçe okunuşu

Sıradaki haber:

Ayetel Kürsi duası nasıl okunur? Ayetel Kursi’nin Türkçe okunuşu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.