h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • İpucu
  • Filenin Sultanları İlkin Aydın ve Elif Şahin, iddialı elbiseleriyle birlikte poz verdiler, göz kamaştırdılar!

Filenin Sultanları İlkin Aydın ve Elif Şahin, iddialı elbiseleriyle birlikte poz verdiler, göz kamaştırdılar!

Avrupa Şampiyonluğu, Milletler Ligi Şampiyonluğu ve 2024 Olimpiyatları'na birinci olarak katılma hakkı elde eden milli voleybolcularımız Elif Şahin ve İlkin Aydın, bir araya gelerek poz verdiler. Filenin Sultanları'nın bu pozları büyük ilgi gördü, paylaşıma beğeni ve olumlu yorumlar yağdı. İki sporcu, şık elbiseleriyle dikkat çektiler. Paylaşım, voleybolseverlerden büyük ilgi gördü.

Avrupa Şampiyonluğu, Milletler Ligi Şampiyonluğu ve 2024 Olimpiyatları’na birinci olarak katılma hakkı kazanan milli voleybolcularımız Elif Şahin ve İlkin Aydın, bir araya gelerek poz verdiler. Filenin Sultanları’nın bu pozları kısa sürede büyük ilgi gördü, paylaşıma beğeni ve yorumlar yağdı. İki sporcu, giydikleri şık elbiselerle dikkat çektiler.

Dikkatleri Çektiler…

Filenin Sultanları, dünya sıralamasında birinci olmanın yanı sıra Avrupa, Milletler Ligi ve Olimpiyat elemelerinde şampiyonluk elde ederek gurur kaynağımız oldu. Milli voleybolcular İlkin Aydın ve Elif Şahin, sadece saha içinde değil, dışında da yakın arkadaş olduklarını göstererek bir YouTube programına konuk olmuşlardı.

Elif Şahin, bu sefer 228 bin takipçili Instagram hesabından İlkin Aydın ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaştı. Ünlü voleybolcuların giydiği elbiseler, dikkat çekici ve göz kamaştırıcı oldu.

Paylaşıma kısa sürede birçok beğeni ve yorum geldi. Yorum yapanlar arasında voleybolcu arkadaşları da bulunuyordu. “Güzelliğiniz diyorum hanımlar”, “En sevdiğim ikili.. Ötesi yok”, “Sizi çok seviyorum” gibi olumlu yorumlar yapıldı.

Galatasaray, Sivas deplasmanında coşkulu bir karşılama yaşadı. Ancak, Sacha Boey kadroda yer almayacak

Sıradaki haber:

Galatasaray, Sivas deplasmanında coşkulu bir karşılama yaşadı. Ancak, Sacha Boey kadroda yer almayacak

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.