h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • İpucu
  • Berlinli model Sika Moon, yapay zeka kullanarak büyük bir gelir elde ediyor! Aylık kazancı şaşırtıcı derecede yüksek

Berlinli model Sika Moon, yapay zeka kullanarak büyük bir gelir elde ediyor! Aylık kazancı şaşırtıcı derecede yüksek

Berlinli model Sika Moon, yapay zeka teknolojisini kullanarak dijital bir ikon oluşturdu ve bu sayede aylık 20 bin dolar kazanıyor. Moon'un dijital ikizi, gerçek modelinden daha fazla ilgi görerek Birleşik Krallık'taki Fanvue platformunda üst dilimde yer alıyor. Kullanıcılar, aylık 10,99 dolar ödeyerek Sika'nın içeriğine erişebilir ve onunla sohbet edebilme imkanına sahip oluyorlar. Moon, sanal klonunu kendi bir uzantısı olarak görüyor.

Almanya’nın başkenti Berlin’de yaşayan model Sika Moon, yapay zeka teknolojisini kullanarak dijital bir ikon oluşturdu ve bu sayede büyük gelir elde ediyor. Moon’un bu yenilikçi hamlesi, kazandığı aylık gelirle şaşkınlık yaratıyor.

Almanya’nın başkenti Berlin’de yaşayan 28 yaşındaki model Sika Moon, sosyal medyanın dikkatini çeken bir hamle yaparak yapay zekâ kullanarak gerçeğe yakın bir dijital kopya oluşturdu. Moon, bu sanal ikinci benliği aracılığıyla aylık 20 bin dolar kazanıyor.

Sika Moon’un dijital ikizi, gerçek modelinden daha fazla ilgi görerek Birleşik Krallık’taki Fanvue platformunda üst dilimde yer alıyor. Kullanıcılar, aylık 10,99 dolar ödeyerek Sika’nın içeriğine erişebilir ve onunla sohbet edebilme imkanına sahip oluyorlar.

Sika, sanal klonunun gerçek yüzü ve vücuduna dayandığını belirterek, onu kendi bir uzantısı olarak görmektedir.

Lokantacı Nedir Ve Ne Anlama Gelir? Lokantacı Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Sıradaki haber:

Lokantacı Nedir Ve Ne Anlama Gelir? Lokantacı Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.