h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Gölbaşı Belediyesi, soğuk hava şartlarına rağmen kış aylarında faaliyetlerine ara vermiyor

Gölbaşı Belediyesi, soğuk hava şartlarına rağmen kış aylarında faaliyetlerine ara vermiyor

Gölbaşı Belediyesi, kış aylarında hava koşullarının elverişli olduğu günlerde vatandaşların daha konforlu bir yaşam sürmeleri için kaldırım ve yol çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde halkın taleplerini dikkatle inceleyen belediye ekipleri, kış şartlarına rağmen ihtiyaç duyulan bölgelerde kaldırım yenileme ve genişletme çalışmalarını aralıksız gerçekleştiriyor. Bağlı oldukları Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yağışsız günleri değerlendirerek Bahçelievler ve Şafak mahallelerinde kaldırım yapımı ve yenileme çalışmalarını tamamladı. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, ilçeyi güzelleştirmek ve insanların yaşam şartlarını iyileştirmek için yaz kış demeden çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Ankara’nın Gölbaşı Belediyesi, kış aylarında uygun hava şartları olduğunda vatandaşların daha rahat bir yaşam sürmeleri için kaldırım ve yol çalışmalarına devam ediyor. Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, esnaf ve vatandaşların taleplerini titizlikle inceliyor ve kış şartlarına rağmen ihtiyaç duyulan bölgelerde kaldırım yenileme ve genişletme çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürüyor. Güzelleştirme amaçlı yapılan çalışmalar, kent merkezinde ve mahallelerde titizlikle gerçekleştiriliyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yağış olmadığı günleri değerlendirerek Bahçelievler ve Şafak Mahallesi’nde kaldırım yapımı ve yenileme çalışması yaptı. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı’nın güzelleştirilmesi ve insanların yaşam koşullarının daha iyi hale getirilmesi için yaz-kış demeden çalışmaları sürdürdüklerini belirtti. Şimşek, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak bizim görevimiz. Yollar ve kaldırımların vatandaşlar ve sürücüler tarafından olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Halka hizmet anlayışıyla yaz-kış demeden 7/24 sahada çalışıyoruz” dedi.

Kaza yapan araç, bir iş makinesinin yardımıyla kurtarıldı

Sıradaki haber:

Kaza yapan araç, bir iş makinesinin yardımıyla kurtarıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.