h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Ege Denizi’nde fırtına uyarısı: Meteoroloji’den önemli açıklama!

Ege Denizi’nde fırtına uyarısı: Meteoroloji’den önemli açıklama!

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü, Ege Denizi'nde akşam saatlerinden itibaren fırtına beklendiğini duyurarak vatandaşları uyardı. Orta ve Güney Ege'de batı ve güneybatı yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklenen rüzgarın Salı öğle saatlerine kadar etkili olması tahmin ediliyor.

Ege Denizi’nde Fırtına Uyarısı: Vatandaşlar Dikkatli Olmalı

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü, akşam saatlerinden itibaren Ege Denizi’nde fırtına beklendiğini duyurarak vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Müdürlüğün Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Orta ve Güney Ege bölgelerinde rüzgarın bugün akşam saatlerinden itibaren batı ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın etkisini Salı günü öğle saatlerine kadar sürdüreceği ve ardından kaybolacağı belirtildi. Meteoroloji yetkilileri, vatandaşları fırtınaya karşı tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Erenler’de Kütüphane ve Etüt Merkezi Projesi Başlıyor, İşte İlk Adım

Sıradaki haber:

Erenler’de Kütüphane ve Etüt Merkezi Projesi Başlıyor, İşte İlk Adım

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.