h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Marmaris’de çocukları bekleyen yarıyıl şenliği başlıyor

Marmaris’de çocukları bekleyen yarıyıl şenliği başlıyor

Marmaris Belediyesi, öğrencilerin yarıyıl tatilini eğlenceli geçirmesi amacıyla bir dizi etkinlik programı düzenliyor. Ücretsiz sinema gösterimleri ve tiyatro oyunu gibi aktivitelerin yer aldığı etkinlikler, 22 Ocak Pazartesi günü başlayacak. Öğrencilerin yoğun ders temposundan dinlenerek çıkmasını hedefleyen belediye, çocukları bu etkinliklere davet etti. Başkan Mehmet Oktay, çocukların yarıyıl tatillerini dolu dolu geçirmeleri için bu etkinlikleri düzenlediklerini söyledi ve tüm çocuklara iyi tatiller diledi. (61 kelime)

Marmaris Belediyesi, öğrencilere 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısını kutlamak için keyifli etkinlikler planladı.

Marmaris Belediyesi, 19 Ocak Cuma günü başlayacak olan yarıyıl tatiline giren öğrencilere dolu dolu bir etkinlik programı sunuyor. 22 Ocak Pazartesi gününden itibaren çocuklar için ücretsiz sinema gösterimleri ve tiyatro oyunları düzenlenecek.

Etkinlikler kapsamında, 22 Ocak Pazartesi, 26 Ocak Cuma, 29 Ocak Pazartesi ve 4 Şubat Pazar günleri Armutalan Kültür Merkezi’nde “Köstebekgiller” ve “Perili Orman” animasyon filmleri ücretsiz olarak gösterilecek. Filmler saat 11.00 ve 18.00’de çocuklarla buluşacak. Ayrıca, 1 Şubat Perşembe günü Pinokyo adlı tiyatro oyunu iki seans halinde (14.30 ve 16.30) Armutalan Kültür Merkezi’nde sergilenecek.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, tüm çocukları yarıyıl şenliğine davet ederek, “Çocuklarımızın yarıyıl tatilini eğlenceli bir şekilde geçirmeleri için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Böylelikle çocuklarımız, yoğun bir dönemi geride bırakmanın yorgunluğunu atacak ve dinlenerek ikinci yarıyıla hazır olacak. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yarıyıl tatillerini dolu dolu ve eğlenceli bir şekilde geçirmelerini sağlamak için düzenlenen etkinliklere tüm çocuklarımızı bekliyoruz. Hepsi için iyi tatiller diliyorum” dedi.

Efeler Belediyesi, yağmur nedeniyle zarar gören vatandaşların yardımına koşuyor.

Sıradaki haber:

Efeler Belediyesi, yağmur nedeniyle zarar gören vatandaşların yardımına koşuyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.