h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • İstanbul’da şehitler için camilerde dualar edildi

İstanbul’da şehitler için camilerde dualar edildi

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada hayatını kaybeden 9 asker için İstanbul'da camilerde sabah namazı öncesi dua edildi. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, terör örgütlerine karşı gerçekleştirilen operasyonlarda şehit düşen Mehmetçiklerimiz ve diğer şehitlerimiz için tüm camilerde okunan hatimlerin duasının yarın sabah namazında yapılacağını duyurdu. Bu çağrı üzerine Eyüpsultan Camisi'ne gelen vatandaşlar, içeride yer bulamayınca avluda namaz kıldı.

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada hayatını kaybeden 9 asker için İstanbul’daki camilerde sabah namazında dua edildi. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, yaptığı açıklamada, “Yarın sabah namazında ülkemizin tüm camilerinde, terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonlarda şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz ve tüm şehitlerimiz için okunan hatimlerin duası yapılacaktır. Biz de Ankara Hacı Bayram Veli Camii’nde bu dua programına katılacağız” dedi. Ali Erbaş’ın çağrısıyla vatandaşlar Eyüpsultan Camisi’ne akın etti ve içeride yer bulamayanlar, soğuk havaya rağmen avluda serilen kilimlerin üzerinde namaz kıldı.

Köyde yolu tıkanan çocuğa yardım için ekipler harekete geçti

Sıradaki haber:

Köyde yolu tıkanan çocuğa yardım için ekipler harekete geçti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.